maanantai 11. huhtikuuta 2011

Mistä arvontoja löytää?


Arvontoihin osallistuvan kannattaa ehdottomasti kirjautua sivustoille, joissa listataan kilpailut valmiiksi. Usein kilpailut on myös lajiteltu palkinnon suuruuden mukaan. Kun aikaa on vähän, kannattaa kilpailuiden täyttäminen aloittaa mahdollisimman suurista palkinnoista. Mieluummin sitä havittelee muutaman rasvapurkin sijasta kahden hengen matkaa Pariisiin. 

Kuva: Morguefile
Lisäksi sivuilla on muitakin etuja. Ne muistavat, mihin kilpailuihin olet jo osallistunut, ja säästät aikaa. Ne tarjoavat usein myös monivalintakysymyksiin oikeat vastaukset. Näet myös listauksesta heti, vaatiiko kilpailu tekstiviestin lähettämistä tai uutiskirjeen tilaamista. Sivustot pitävät myös lukua, kuinka moneen arvontaan olet ylipäätään osallistunut. 

Joillakin arvontoja kokoavilla sivuilla on myös foorumeita, joissa voi vaihtaa ajatuksia muiden arvontoihin osallistuvien kanssa. 

Ja sitten arpomaan:
  • http://osallistuarvontaan.com Sivu on ulkoasultaan blogimainen, eikä vaadi kirjautumista. Listaa vain kilpailuja, eikä etusivulla varoiteta, jos kilpailu vaatii uutiskirjeen tilaamista. Sivustolla voit jakaa arvontoja ystävillesi esimerkiksi Twitterin tai Facebookin kautta.
  • http://www.tulevoittajaksi.com/ Kilpailut on jaettu aihealueittain palkinnon mukaan esimerkiksi kirjoihin, elektroniikkaan ja rahaan. Listauksessa on selkeästi mainittu, mikäli kilpailu vaatii esimerkiksi kyselyn täyttämistä. Hittilistalta löytyy tämän hetken suosituimmat kilpailut.
  • http://www.kotipaikka.com/front/ Muutama sata kilpailua sekä muita palveluja. Internetin ilmaiset keräävät ilmaisia asioita netistä ja lisäksi tarjolla on mietelauseita ja maksullisia kännykkäpalveluja. Jos haluaa osallistua ainoastaan kilpailuihin, on ylimääräistä härpäkettä vähän liikaa.
  • http://www.peemies.net/ Pelkistetyn näköinen, mutta toimiva sivu. Sivun erikoisuutena on listaus pikavippifirmoista. Lisäksi on listattu luovuutta vaativia kilpailuja, kuten kirjoitus- ja suunnittelukilpailuja.
  • http://www.kilpailut.net/ Tällä nostalgisella sivulla aloitin arvonta-urani. Ei kovin monipuolinen, mutta selkeä, eikä paljouden ahdistus iske. Kilpailut on luokiteltu sen mukaan, ovatko ne kerta-, päivä-, viikko- vai kuukausikilpailuja. Esimerkiksi pakollisista uutiskirjeiden tilaamisista ei varoitella.
  • http://www.arvontasivut.com/ Monipuolinen sivu, johon päivittyy uusia kilpailuja hengästyttävällä tahdilla. Sivustolla on yli 19 000 jäsentä ja noin 500 kilpailua. Tarjoaa oikeat vastaukset monivalintakysymyksiin ja muistaa mihin kilpailuihin olet jo osallistunut. Kilpailujen lisäksi sivustolla on foorumi. 

2 kommenttia:

  1. Hei Anne,

    Listallasi ei ole oikestaan kuin yksi varteenotettava kilpailusivusto - arvontasivut.com. Tulevoittajaksi.comikin kopioi kaikki kilpailunsa suoraan sieltä.
    Muut mainitsemasi sivut ovatkin sitten aika turhanpäiväisiä, roskakisoja pullollaan.

    Sen verran on myös arvontasivut.comia moitittava, että vielä vuosi takaperin Suomen ylivoimaisesti paras kilpailusivusto oli Plazan nettikilpailut, mutta sitten se korvautui arvontasivut.comin kilpailuilla.

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä oikeassa, arvontasivut.com on ylivoimaisesti monipuolisin, mutta halusin tuoda muitakin vaihtoehtoja esiin. Joillekin saattaa tulla ahdistus, kun kilpailuja on niin suuri määrä, ettei kaikkiin ehdi osallistua. Joku saattaa olla tyytyväisempi suppeampaankin arvontasivustoon.

    VastaaPoista